Фенската фракция на българския шампион Лудогорец - “Green Boys Razgrad излезе с

...
Фенската фракция на българския шампион Лудогорец - “Green Boys Razgrad излезе с
Коментари Харесай

Феновете на Лудогорец с позиция след оставките, обявяват бойкот

Фенската секта на българския шампион Лудогорец - “Green Boys Razgrad ” излезе с позиция след серията оставки в клуба, които заваляха след разгрома с 1:7 от датския Нордселанд в срещата от втория кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите.

В известието, оповестено на формалната фейсбук страница на фенската организация последователите на “отлите ” декларират, че са срещу тези крайни ограничения и ще бойкотират наличието си на мачовете на тима досега, в който спортно-техническият щаб не се завърне, видя Спортал. 

“След срамната загуба през вчерашния ден, хора които са минимум отговорни за неприятните мачове на тима си потеглиха, дружно с цялото управление, за което ние не сме съгласни. Човек, който е през цялото време в клуба и е направил какво ли не Лудогорец да е на това равнище сега си подаде оставката изцяло несправедливо, като се има впредвид от наша позиция той няма и грам виновност. Затова до момента в който спортно-техническият щаб на Лудогорец не се върне още веднъж ние на стадиона няма да стъпим, като го заявяваме обществено! Не е редно хората създали най-вече за този тим, които в тази ситуация са и най-невинни, да поемат отговорността на другите! Само Лудогорец и най-хубавото следва! ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР